tiistai 21. lokakuuta 2014

Yks mekko, kaks saumaa

Yks mekko, kaks saumaa

 
 
 
 
 
Mun lempimekko. Ja itse asiassa eka itselle ommeltu vaate ( jos ei lasketa koulussa tehtyä housuhametta ja kauluspaitaa. En tajunnut mitään, MITÄÄN silloin koko ompeluhommasta. Joku ( ope, luokkakaveri ) sanoi vaan että ompele tosta tai ompele toi tohon.
 
Näin Zero waste - mekkoja jossain ihanassa blogissa viime keväänä ja siitä se rohkeus käydä Metsolan joustofroteeseen saksien kanssa kiinni syntyi. Pelottavaa touhua. Niin paljon kallista ja kaunista kangasta. Ja sakset. Mutta. 
 
 
 
Tuli ihan tosi ihana. Haluaisin tehdä pitkähihaisena, mutta vielä en ole keksinyt miten sen voisi samalla mallilla tehdä.
 
 
 
 


 

6 kommenttia:

  1. Onpas kivan näköinen mekko ja sopii sinulle tosi hyvin! Oikeastiko leikkasit kolmiot vyötäröltä pois? Ei olisi itselle tullut ikinä mieleen, että niinkin voi tehdä :). Hihat minä lisäisin tuohon ihan vaan omina paloinaan, suorakaitaleet, jotka hieman kapeammat kuin "hihansuu". Nyt kun katselin tuota sun piirustusta lisää niin tämä on vähän niinkuin lepakkohihainen paita, vähän jyrkempi kurvi vain vyötäröllä. Ehdottaomasti testiin!

    VastaaPoista
  2. Thänks! Leikkasin nips naps vaan! Vähän hirvitti :D . Leikkasin aluksi liian vähän ja varmaan kolme kertaa kavensin lisää. Kiitos vinkistä hihojen kanssa. Jotenkin noin voisin yrittää.

    VastaaPoista
  3. Ihan mahtava mekko, ei uskoisi "noin helpoksi" :) Sopii sinulle kauniisti!

    VastaaPoista
  4. Tosi hieno mekko, ei arvaisi, miten simppeli :)

    VastaaPoista